Onze club - Airmotors.nl

AIRMOTORS
Internationale Tandartsen Motor Club
Ga naar de inhoud
Onze motorclub is een verzameling van vrienden die
- graag motorrijden,
- een link hebben met de tandheelkunde: tandarts, tandarts-specialist, tandtechnicus, student tandheelkunde, tandartsassistent of mondhygiƫnist. Of werkzaam in de dental branche. Uiteraard dit alles als man of vrouw.
- een aantal malen per jaar een gezamenlijke activiteit organiseren
- overnachten in campings waarbij de keuze kan gemaakt worden tussen eigen tent of een trekkershut/accomodatie aanwezig op de camping.

Onze treffens:

- Het Voorjaarstreffen is een 2-daagse rit. We komen samen zaterdagmiddag voor een licht hapje en daarna rijden wij via een uitgestippelde route naar onze eindbestemming. Bij een lekker avondmaal en drankjes hebben wij de kans om bij te kletsen.

- Bij het Zomertreffen wordt er bijeengekomen op donderdagavond. Op vrijdag is er dan een uitgestippelde route naar de bestemming en op zaterdag kan er in die omgeving, alleen of in groep, gereden worden. Op zondag, na een gemeenschappelijk ontbijt, keren we weer huiswaarts. Wanneer er gekozen wordt voor een verre bestemming (zoals vb Schotland - 2017 en Denemarken in 2019) zal in overleg met de deelnemers bepaald worden over het aantal dagen.

- Het Najaarstreffen is georganiseerd zoals het voorjaarstreffen.


Genieten van de omgeving en de route zijn het belangrijkst. Snelheid en zeker overdreven snelheid zijn niet aan de orde.

Deze evenementen worden door de leden georganiseerd. Iedereen is vrij een treffen op zich te nemen. Ieder jaar zijn die treffens dan ook zeer gevarieerd, zowel wat de routes als de bestemmingen betreft.

Het grootste deel van de leden is afkomstig uit Nederland, maar we hebben ook leden uit Belgiƫ - onze "Vlaamsche Tak".
airmotors4ever@gmail.com
Correspondentieadres:
AIRMOTORS
pa Bernard Akkerman
Leeuwetand 41
NL - 8445 RB Heerenveen
Zoek in de website
Terug naar de inhoud